Atunci cand te gandesti la hidroizolatii pentru locuinta personala, trebuie sa ai in vedere fundatia, acoperisul, dar si terasa si subsolul. Acestea sunt locurile cheie, in care apa se poate infiltra cu usurinta, daca nu ai parte de lucrari de calitate.

Informeaza-te inainte de a face o investitie in acest sens si descopera tot ce trebuie sa stii despre materialele pe care le ai la dispozitie!

Ce tipuri de hidroizolatii exista pe piata?

Pentru inceput, trebuie sa stii ca hidroizolatiile sunt diferite, in functie de locul in care sunt aplicate. De exemplu, ai la dispozitie urmatoarele variante:

  • sisteme pentru terase – hidroizolatiile pentru terase trebuie facute inca de la inceput, mai ales daca este vorba despre modele circulabile. Lucrarile sunt usor de realizat, insa presupun multa atentie si grija la detalii;  
  • sisteme pentru acoperisuri – poti opta pentru hidroizolatiile cu membrane bituminoase, cu PVC sau alte tipuri de materiale inovative, datorita carora vei preveni infiltratiile de apa in timp. Fiecare dintre variantele pe care le ai la dispozitie presupun foarte multe avantaje, asa ca nu ezita sa discuti deschis cu specialistii cu care colaborezi, pentru a descoperi cat mai multe lucruri in acest sens;
  • sisteme pentru subsoluri – chiar daca ai investit in materiale de constructii de calitate, daca subsolut tau nu este izolat bine, risti ca in timp sa se deterioreze. Alege sa ceri ajutor pentru o astfel de lucrare, pentru a te putea bucura de spatiul tau de depozitare oricand ai nevoie;
  • sisteme pentru fundatii – hidroizolatiile trebuie realizate imediat dupa turnarea fundatiilor, pentru ca pe termen lung sa iti asigure confortul necesar.

Durabilitate

Pentru a te asigura ca alegi hidroizolatiile potrivite, verifica nivelul de durabilitate a acestora, inainte de a cumpara materialele necesare. In general, poti gasi detalii despre acest aspect in descrierea produselor. Cauta sa investesti in sistemele hidroizolante de calitate, care sa iti asigure rezultate excelente pe termen lung!

Apeleaza la o echipa de specialisti!

Chiar daca ai cunostintele necesare pentru a te ocupa de o hidroizolatie, cel mai bine este sa soliciti ajutorul unor specialisti in domeniu, care se ocupa strict de astfel de lucrari. Ei vor sti cum sa intervina in mod eficient, dispun de ustensilele si utilajele potrivite si, in acelasi timp stiu cum sa manuiasca produsele astfel incat sa termine cat mai repede.

Cat timp dureaza lucrarile pentru hidroizolatii?

In functie de dimensiunea spatiului pe care vrei sa-l izolezi, lucrarile pot dura pana la 3, 4 zile. De exemplu, daca alegi membrana bituminoasa, trebuie sa ai rabdare pana cand se usuca foarte bine, astfel incat sa fie dat si al doilea strat!

Iti poti izola casa dupa ce ea este gata?

Raspunsul este afirmativ, insa totul devine mult mai dificil. De exemplu, acoperisurile trebuie date jos, iar subsolurile trebuie sa fie modificate. De preferat este sa te ocupi de acest proces inca din etapa de constructie, pentru a merge cu toate elementele in paralel.

Daca nu te pricepi cand vine vorba despre hidroizolatii acoperis sau alte tipuri de astfel de izolatii, nu trebuie sa-ti faci griji! Expertii pe care ii chemi la fata locului vor sti exact ce au de facut pentru a interveni intr-un mod eficient si rapid. Cat despre materiale, poti sa le comanzi online de pe Hidroizolatii-terase.ro si iti vor fi livrate in cel mai scurt timp la adresa indicata de tine!

Date de contact:

E-mail: contact@milucon.ro

Telefon: 0766.526.542